articles

Úvod 2009/2010
Volejbalový turnaj

Dne 8. června 2010 proběhl na hřišti Vrchlického v Děčíně Volejbalový turnaj EOA. Hrát se začalo v 8 hodin. Turnaje se zúčastnilo 12 týmů. Jedenáct z nich tvořili žáci jednotlivých tříd a 1 tým profesoři. Celkem se hrálo 36 zápasů pod dohledem zkušených rozhodčích. Všechna utkání proběhla ve stylu fair - play. Viděli jsme krásné zápasy. Zlato vybojoval tým 4.S. Druhé místo obsadil tým 3.E. Bronz si odnesl tým 1.S. a krásné 4. místo získal tým profesorů.

Celý článek...
 
Studenti sobě V

Galavečer festivalu Studenti Sobě V (SS V) se uskutečnil dne 7. června 2010 v Městském divadle Děčín. Této akci předcházel studentský happening, který se konal 4. června na Mariánské louce.

Celý článek...
 
Dětský den

Ve více než 50 zemích světa se 1. června slaví Den dětí. Studentky Evropské obchodní akademie ze třídy 3. A -  Eliška Vlčková, Lucie Sedliská, Veronika Vondrková a Michaela Zelenková zorganizovaly v rámci svého projektu pod vedením Ing. Zuzany Vrbové dětský den pro ZŠ a MŠ v Ludvíkovicích.

Celý článek...
 
Ruštináři v Karlových Varech

Naše nejslavnější lázeňské město ležící na soutoku řek Teplé a Ohře navštívili 13. května tohoto roku studenti EOA. Výlet se vydařil, i když se obloha mračila a teploty zdaleka nedosahovaly běžných květnových hodnot.

Celý článek...
 
Poslední zvonění

Cinkání pokladniček a rej roztodivné směsice postav, v nichž jsme někdy lépe a někdy hůře poznávali studenty naší školy, byly v pátek 7. května 2010 neklamnými znaky toho, že se další školní rok chýlí ke konci a další třídy opouštějí brány našeho „ústavu“.  Studenti čtvrtých ročníků se tak po svém loučili se školou, svými profesory i spolužáky.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 2 z 9