articles

Úvod 2009/2010
Krajské finále ve stolním tenise

Postup na republikové finále ve stolním tenise znamenalo zvítězit v krajském kole v Litoměřicích, které se konalo 26. listopadu.

Celý článek...
 
Okresní finále dívek ve volejbalu

Dne 19. 11. 2009 se konalo v tělocvičně SPŠSaŘ v Děčíně okresní kolo ve volejbalu dívek, do kterého se přihlásilo 5 děčínských škol. Hrálo se celkem 10 zápasů a všechny byly velmi pěkné.  Děvčata naší školy vybojovala krásné 2. místo. Velký dík patří zejména závodním hráčkám Dominice Havlíčkové ze 2. S a Zdeňce Kmochové ze 3.S, které svými akcemi podržely celé družstvo a dovedly ho téměř k vítěznému umístění.

Celý článek...
 
Literární soutěž "Co pro mě znamená svoboda?"

Studenti 3.E se zúčastnili literární soutěže Co pro mě znamená svoboda? Tuto soutěž vypsala ODS, kterou zajímaly názory středoškoláků a jejich vnímání hodnoty svobody. Mezi nejlepšími  třiceti pracemi byly i eseje J. Polanského a M. Tesařové.  Tito dva naši studenti měli možnost zúčastnit se s předsedou ODS Mirkem Topolánkem celodenního programu k oslavám 20. výročí 17. listopadu 1989.

Celý článek...
 
Evropská obchodní akademie v Evropském parlamentu

Ve dnech 10. – 13.11 2009 studenti prvního ročníku zaměření Evropský hospodářský asistent Obchodní akademie Děčín navštívili Brusel.
Naším hlavním cílem byl samozřejmě Evropský parlament, jeho prohlídka a seznámení se s činností i prací europoslanců a fungováním celého parlamentu. Formou užitečné přednášky nám byly předány potřebné informace.

Celý článek...
 
Výprava za environmentální výchovou

Naše třída 2.A se vydala 9.11. 2009 do Oldřichova v Hájích (nedaleko Liberce), aby se dozvěděla něco více o šetrnějším zacházejí s přírodou a také o tom, jak bychom se měli chovat k životnímu prostředí.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 7 z 9