articles

Úvod 2009/2010
Okresní kolo ve florbalu chlapců

Naše škola se v letošním roce opět objevila v této soutěži. Podílela se nejen na organizaci okresního kola v rámci AŠSK, ale také se aktivně zapojila do velkého boje o první tři místa.

Celý článek...
 
Školní soutěž v písemné a elektronické komunikaci

Během měsíce března a dubna proběhla na EOA celoškolní soutěž v písemné a elektronické komunikaci. Soutěžilo se v 5min. a 10 min. opisu a ve znalostním testu formální úpravy písemností, ve znalosti normy ČSN 01 6910 a stylizace obchodních dopisů.

Celý článek...
 
Vydařená sportovní akce na „obchodce“

25. března proběhl na zimním stadiónu v Děčíně již pátý ročník hokejového turnaje Evropské obchodní akademie s názvem „Hockey cup EOA 2010“.

Celý článek...
 
Okresní finále dívek ve florbalu

Dne 24. března 2010 se konalo okresní finále dívek ve florbalu. Celkem se zúčastnilo sedm děčínských škol a hrálo se 11 zápasů. Dívky pod vedením kapitánky Evy Krauskopfové bojovaly v rozhodujícím utkání o 3. místo. Zápas byl velmi vyrovnaný, muselo se prodlužovat a nakonec rozhodly až trestné nájezdy. Celý den byl plný emocí a silných sportovních zážitků a dívky budou mít rozhodně na co vzpomínat. Jsme rády, že se nám opět podařilo obhájit 3. místo, tak jako loňský rok, a těšíme se v příštím školním roce na další sportovní soupeření a výzvy.

Celý článek...
 
Krajské kolo olympiády ve francouzském jazyce

Krajské kolo této soutěže proběhlo dne 19.3.2010 v Litoměřicích.
Studentka Zdeňka Brožová ze třídy 2.E obsadila krásné 4. místo v kategorii B1.

Gratulujeme!

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 4 z 9