articles

Úvod 2009/2010
„Tentokrát nám to nevyšlo……., snad za rok budeme mít více štěstí“

Dne 6. května se konal turnaj v malé kopané, kde jsme byli nasazeni jako favorité, protože loňský ročník jsme vyhráli a získali tak putovní pohár. Šli jsme do toho z odhodláním zopakovat vítězství a obhájit první místo. Bohužel hned v prvním zápase jsme dostali těžkého soupeře, možná „kluci“ i trochu zaspali, počasí odporné, no prostě nevymlouvejme se, prohráli.

Celý článek...
 
Výsledky SZ PEK

Jako každý rok, i letos, 5. května 2010, proběhly pod dohledem paní komisařky Nálevkové z Národního ústavu odborného vzdělávání  Státní zkoušky z kancelářského psaní na klávesnici. Zkoušek se zúčastnilo celkem 12 studentů. Někteří studenti podcenili domácí přípravu, jiní podlehli nervozitě, ale i tak byla většina studenta úspěšná.

Celý článek...
 
Akademie EOA 2010

Stres, nervozita, obavy, jak všechno dopadne, ale i radost, smích a vysoké pracovní nasazení, to vše doprovázelo školní akademii Evropské obchodní akademie, která proběhla v Městském divadle Děčín 30. dubna 2010.

Celý článek...
 
Ping pong

15. dubna proběhl v hale SKST další ročník turnaje ve stolním tenisu Evropské obchodní akademie. Projekt realizoval tým ze 3. A pro celou školu v rámci projektového řízení.

Celý článek...
 
„Obávaný“ Garnier maraton běh

Juniorský maraton je štafetový běžecký závod. Soutěžící desetičlenná družstva, složena ze studentů středních škol, musí zdolat celou trať klasického maratonu. Také v letošním roce, a to  12. 4.  tento závod proběhl znovu v Ústí nad Labem. Celkem se ho zúčastnilo 7 škol, mezi kterými jsme samozřejmě  nemohli  chybět  ani my.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 3 z 9