articles

Úvod 2009/2010
Francouzská návštěva EOA

Studenti Evropské obchodní akademie pobyli v zemi sýrů a vína celkem 5 dní. 5 krásných dní plných poznání, vědění a zábavy, jež byla opravdu dostatečná.

Náš výlet začal 1.6.2010 v dopoledních hodinách před naším ústavem. Po představení našich dvou řidičů a delegátky jsme mohli vyrazit téměř tisíc kilometrů od našeho domova. Cestu kazilo pouze deštivé a typicky podzimní počasí. Avšak cesta přes Německo nám utekla velice rychle. Za nedlouho jsme přejeli francouzské hranice.

Celý článek...
 
Fotbalový turnaj

Již tradičně poslední sportovní událostí školního roku je fotbalový turnaj, který se letos uskutečnil 28. června. Na hřišti Řezuz Děčín se shromáždili studenti i profesoři, aby ukázali, že jim sportovní duch a chuť poměřit své síly rozhodně nechybí. A bylo se opravdu na co dívat, řada zápasů byla napínavá do poslední vteřiny a několikrát rozhodly o výsledku utkání až penalty. Nechyběla ani správná fotbalová atmosféra, nádherné góly, dokonce ani zvuk vuvuzel.

Celý článek...
 
Školní výlety (2. B)

V pátek 25.6.2010 se uskutečnily školní výlety. Třída 2.B si vybrala jako cil IQ PARK v Liberci. Žáci  si zde vyzkoušeli např. své znalosti z fyziky, ale i dalších přírodních věd, prověřili své dovednosti ... Výlet se všem líbil.

Celý článek...
 
Basketbalový turnaj

Dne 23. června 2010 proběhl ve sportovní hale ČEZ Sportcentrum basketbalový turnaj EOA. Na tento turnaj se přihlásilo celkem 14 družstev. Z toho 7 týmů chlapeckých, 5 dívčích a 2 týmy profesorů.

Celý článek...
 
Historická vozidla v Děčíně

Jízda veteránů TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010 začala dne 18.června 2010 v Děčíně na Masarykově náměstí. V čele jízdy historických vozidel jela Tatra s řidičem Karlem Lopraisem - vítězem rallye Paříž - Dakar.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 1 z 9