articles

Úvod 2017/2018
2017/2018
Krajské kolo MČR v grafických předmětech
Dne 27. března 2018 se jako každý rok konalo krajské kolo MČR v 10min. opisu na klávesnici. Malá skupinka čítající dva studenty, Kláru Šoltysovou a Ondřeje Josefuse, a paní profesorku Renatu Němečkovou,se vydala vstříc soupeřům až do dalekých Loun.
Na startovní listině nechybělajména těch nejlepších studentů z celého kraje, kteří sem
přijeli poměřit své ,,síly‘‘. Úhlavním nepřítelem našich studentů nebyla však konkurence v podobě jiných studentů,nýbrž brzké vstávání (4:00 h) a vzhledem k
příjezdu i pozdní start, kdy už se začala projevovat nervozita.
Klára, jakožto zkušená účastnice, věděla, do čeho jde, a tak neměla problém
stres ovládnout. Pro Ondru to byla první zkušenost na takového soutěži,a to se dost projevilo na jeho výkonu. Klárka svým velmi dobrým výsledkem vybojovala 14. příčku
z celkových 34 míst a Ondřej skončil po nepříliš líbivém výkonu diskvalifikací.
Děkujeme za reprezentaci naší školy a popřejme našim studentům hodně štěstí
do následujících let.
Ondřej Josefus
Mgr. Renata Němečková
 
Oslavy 100. výročí založení republiky

V letošním roce oslavíme sté výročí vzniku naší republiky. V rámci oslav této významné události naplánovala EOA Děčín několik akcí.

Celý článek...
 
Sbíráme úspěchy i v celorepublikových soutěžích

Celorepublikové kolo soutěže Má dáti - dal proběhlo v lednu ve Znojmě. Naši školu reprezentovali studenti ze 4.E - Markéta Kalitová a Aaron Míka. Tento tým získal v obrovské konkurenci 43 elitních škol ČR krásné 20. místo. 

Blahopřání a velký dík patří Aaronovi za vynikající 7. místo.

 
Školní kolo olympiády v německém jazyce

Pátek 5. ledna 2018 patřil na naší škole němčině. Konalo se školní kolo olympiády v německém jazyce, kterého se zúčastnilo celkem 8 studentů.

Celý článek...
 
Adventní Drážďany

Jako každoročně měli možnost studenti 4. a tentokrát i 3. ročníků navštívit předvánoční Drážďany. Součástí exkurze byla prohlídka Galerie starých mistrů a kostela Svaté trojice, procházka historickou částí Drážďan a také návštěva tradičních vánočních trhů.

Zde mohli studenti obdivovat umění krušnohorských řemeslníků, ochutnat vánoční speciality nebo koupit nějaký dárek svým blízkým.

Doufám, že se všem výlet líbil, pozastavili se v hektické předvánoční době a užívali si slavnostní atmosféru.

-lc-

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Další > Konec >>

Strana 2 z 4