articles

Úvod 2017/2018
2017/2018
Krásy Švýcarska

Minulý týden, 17. - 22. června 2018, vycestovali studenti EOA do Švýcarska.

Celý článek...
 
Studenti EOA v Poslanecké sněmovně

Dvě skupiny studentů tříd 3.A a 3.E měly ve dnech 8. a 12. června možnost navštívit Poslaneckou sněmovnu. Součástí programu byla prohlídka prostor sněmovny, možnost diskutovat o aktuálních tématech s poslanci STAN, kteří zaštiťovali obě akce, Mgr. Janem Farským a Mgr. Vítem Rakušanem.

Druhá skupina bohužel neměla možnost vidět jednací sál, ale mohla se zúčastnit části tiskové konference a vidět tak v reálu to, co často vídá jen v televizi.

Oběma skupinám se exkurze líbila a dozvěděli se různé zajímavosti o práci v Poslanecké sněmovně.

-lc-

 
Zkouška Enter – Písemná elektronická komunikace

Dne 23. dubna 2018 proběhly na naší škole zkoušky z moderní komunikace. Obsahem zkoušky Enter bylo zpracovat obchodní dopis do emailu a prezentovat získaná data na internetu do tabulky v souladu s ČSN 01 6910.

Celý článek...
 
Autorské čtení studentů EOA v Městské knihovně Děčín

U příležitosti oslav 100. výročí vzniku Československa se dne 19.4.2018 konalo autorské čtení studentů Evropské obchodní akademie v Městské knihovně Děčín.

Téma bylo Československo a Česká republika v průběhu posledních 100 let.

Úvodního slova se ujal ředitel EOA Ing. Jiří Petrášek, moderátorem byl Láďa Mrázik.

Své příběhy zde představili mladí autoři z naší školy Filip Hondl, Jakub Rosický, Láďa Mrázik, Michal Vrána a Veronika Bumbová. Veronika doplnila celou akci také hudebními vystoupeními.

Publikum tvořili žáci základních škol a 1. E EOA.

-lc-

 
Školní akademie

Pátek 13. Smůla? Pověry? Vůbec ne. Je to dubnové datum, kdy proběhla jedna z nejúspěšnějších školních akademií EOA na téma "Tady a teď".

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Další > Konec >>

Strana 1 z 4