articles

Úvod 2016/2017
2016/2017
Slavnostní předání maturitních vysvědčení

Slunečné páteční odpoledne mělo pro EOA, zvláště pak pro její úspěšné maturanty a jejich blízké, ještě jiný rozměr. V 15.00 začalo slavnostní předání maturitních vysvědčení v Knihovním sále zámku Děčín.

Celý článek...
 
Basketbalový turnaj 2017

V pátek 2. 6. 2017 se uskutečnil další ročník basketbalového turnaje EOA. Akci zorganizoval tým studentů ze 3.S, o komentář se postaral Jonáš Mikel.

Turnaje se zúčastnilo 7 družstev, zahrát si přišli i absolventi ze 4.A. Bojovalo se s nadšením a chutí vyhrát. Mohli jsme vidět napínavé souboje, v nichž o postupu do další hry rozhodovaly poslední sekundy. A jak to nakonec vše dopadlo?

Vítězství si zaslouženě odnesl tým 2.S,

druhé místo obsadila 3.S

a na třetí příčce se umístila 4.A.

Děkujieme za hezký sportovní zážitek a těšíme se na příští ročník.

Fotky najdete na facebooku školy.

-lc-

 
Mistrovství ČR v grafických předmětech 2017 Choceň

Ve dnech 25. a 26. května 2017 se Martina Růžičková ze 3. E již podruhé zúčastnila Mistrovství České republiky v grafických předmětech v disciplíně wordprocessing.

Celý článek...
 
Orientační běh na Mariánské
Ve středu 3.května se studenti EOA sešli na Labském nábřeží. V režii 3.S zde byl zahájen závod v orientačním běhu. Petičlenná družstva měla co nejrychleji proběhnout všemi osmi stanovišti podle mapy, která se nacházela v prostoru nabřeží, Mariánské louky i zámeckých zahrad, a splnit na každém z nich připravené úkoly. Pro vítěze byly připraveny ceny, dále ae losování zvláštní cena - sportovní obuv. Počasí bylo krásné a určitě přispělo k pěkně prožitému dopoledni. -lc-
 
Poslední zvonění
V pátek 28. dubna se studenti čtvrtých ročníků rozloučili se studiem. Zazvonili si na zvon, aby odzvonili statutu studenta a přesli k roli maturanta. Připravili si projevy, kterými poděkovali svým učitelům a v nichž shrnuli své působení na naší škole. Potom předali štafetu budoucím čtvrťákům. Teď je čeká připravný týden a maturita. Všem přejeme hodně štěstí při výběru otázek a úspěšné složení všech zkoušek.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další > Konec >>

Strana 2 z 7