articles

Úvod 2016/2017
2016/2017
Školní kolo soutěže ve Wordprocessingu

Předposlední únorový den proběhl již 2. ročník školního kola soutěže ve Wordprocessingu. Vyučujícími byli vybráni žáci druhých ročníků, kteří přesně a rychle dokáží upravit text ve Wordu.

Celý článek...
 
Studenti nás úspěšně reprezentují v krajských kolech jazykových olympiád

V únoru proběhla krajská kola jazykových olympiád. Naši studenti nás skvěle reprezentovali a ukázali, že jsou tvrdými konkurenty i pro gymnazisty.

Celý článek...
 
Školní kolo olympiády ve FJ

Dne 1. 2. proběhlo školní kolo olympiády ve francouzském jazyce pro studenty všech ročníků EHA. Zúčastnilo se 8 studentů francouzštiny. Na základě součtu bodů z poslechu s porozuměním a ústního pohovoru byli vybráni ti nejlepší. Volba to nebyla snadná, protože výborných výkonů bylo v soutěži hned několik.

Celý článek...
 
Školní kolo olympiády v AJ
Školního kola olympiády z anglického jazyka se 16.1.2017 zúčastnilo pouze 25 žáků EOA. Osvědčenou podmínkou byl totiž prospěchový průměr z AJ do 1,5.
Soutěžilo se nově i v kategorii IIIB, tedy v kategorii pro studenty, kteří po dobu minimálně 1 roku studují nějaký předmět v AJ.
Celý článek...
 
Školní kolo olympiády v NJ

Dnes 10.1.2016 v 8.00 hodin proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků školního kola olympiády v německém jazyce a předání cen.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další > Konec >>

Strana 4 z 7