articles

Úvod 2015/2016
2015/2016
Kam dále do školy ? - Škola Děčín 2015

Ve dnech 1. a 2. prosince 2015 se konal veletrh vzdělávání pod názvem Škola Děčín 2015, jehož spoluorganizátorem je EOA Děčín. Tentokrát vše proběhlo v prostorách Centra Pivovar.

Příležitost k získání informací o možnostech studia na středních školách nejen v Děčíně ale i v jiných městech si nenechali ujít žáci základních škol, kteří se zanedlouho budou rozhodovat o svém dalším vzdělávání. Nabídka byla široká od učňovských oborů, přes odborné školy až po gymnázia. 

Přítomní vyučující i studenti ochotně podávali požadované informace ke studiu, mnozí si z výstavy odnášeli propagační materiály škol.

Na veletrhu se však neprezentovaly jen školy. Akce se zúčastnily také velké místní firmy, které mohou absolventům nabídnout zajímavé zaměstnání.

Veletrh vzdělávání přinesl všem spoustu zajímavých podnětů a věřím, že žákům pomůže v jejich rozhodování se o výběru střední školy.

-lc-

Fotky z obou dnů najdete na fb školy.

 
Praha Husova a husitská
Dne 11.11.2015 navštívila třída 3.A výstavu Praha Husova a husitská v Clam-Gallasově paláci.
Celý článek...
 
ZOO a Botanická zahrada Liberec

V rámci výuky biologie se dne 22. října vydala třída 1.E na exkurzi do ZOO a Botanické zahrady v Liberci.

Celý článek...
 
Pohár Josefa Masopusta - okresní finále

Tradiční fotbalový turnaj, jehož organizátorem je EOA, se konal na hřišti ŘeZuZ Děčín 14. října 2015. 

Celý článek...
 
Multikulturní dílny

V pondělí 12. října tohoto roku se v naší škole uskutečnily workshopy pořádané Multikulturním centrem Praha.

Prostřednictvím různých aktivit studenti 2.S a 2.E zjistili, jak je těžké vnímat jiné podněty, pokud se intenzivně soustředíme na jednu věc. Vyzkoušeli si také, jak se mohou měnit informace sdělované několika lidmi v pořadí. Uvědomili si, jak jsou ovlivněni předsudky a údaji prezentovanými v médiích. To vše v souvislosti s otázkou multikulturní společnosti a tolerance či intolerance jiných kulturních zvyklostí.

Názory studentů a fotografie k těmto workshopům najdete na fb školy.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>

Strana 4 z 6