articles

Úvod 2015/2016
2015/2016
Zkoušky z PEK

Státní těsnopisný ústav opět spustil po 5leté pauze konání státní zkoušky z kancelářského psaní na klávesnici.

Celý článek...
 
Studenti sobě

V pátek 3. června od 18:00 h proběhl v Městském divadle Děčín slavnostní Galavečer projektu Studenti sobě, tentokrát s názvem „Na prknech, která znamenají svět“.

Celý článek...
 
1. E v NP České Švýcarsko - pomoc přírodě

My sbíráme… Vy sbíráte?

Letošní Den dětí oslavila třída 1. E netradičně – sběrem odpadků na jedné z nejfrekventovanějších turistických tras v okolí obce Jetřichovice v Národním parku České Švýcarsko.

Celý článek...
 
Krajské kolo soutěže MČR v grafických disciplínách

Dne 22. března 2016 se naši studenti zúčastnili krajského kola soutěže mistrovství České republiky v grafických disciplínách. V obou kategoriích, kterých jsme se účastnili, byla velká konkurence. V kategorii opis textu na klávesnici soutěžilo celkem 32 žáků, naše Bára Kučerová ze 4. B obsadila krásné 6. místo, 10. místo Vojta Příhonský ze 4. E a 17. místo Klára Šoltysová ze 2. E. V kategorii Wordprocessing soutěžilo rekordních 16 studentů, naši školu reprezentovala Martina Růžičková ze 2. E, která tuto kategorii vyhrála a zajistila si tak postup na mistrovství České republiky.

Všem studentům blahopřejeme ke skvělým výsledkům. 

 
Projekt Erasmus+

V neděli 13. března v ranních hodinách odjelo 20 studentů naší školy v doprovodu vyučujících Mgr. V. Holečkové a Mgr. O. Kmínkové na letiště do Prahy, odkud odcestovali na dvoutýdenní pracovní pobyt v rámci projektu Erasmus+.

Fotky z pobytu jsou už nyní k dispozici na facebooku školy.

-lc-

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>

Strana 1 z 6