articles

Úvod 2014/2015
2014/2015
Retro den na SEŠ

Je pátek, všichni se pomalu scházejí ve svých třídách a obdivně se rozhlížejí okolo sebe. Něco je jinak. Ale co? Všechno je jiné. Třídy, chodby, dokonce i všichni studenti a učitelé.

Celý článek...
 
Pohár Josefa Masopusta

Dne 15. října 2014 se konal již čtvrtý ročník fotbalového turnaje středních škol Pohár Josefa Masopusta. Organizátorem akce byla EOA Děčín, vše se odehrálo ve sportovním areálu SK Děčín. Do soutěže se přihlásilo pět středních škol. Hrálo se systémem každý s každým, každý zápas trval 30 minut.

Celý článek...
 
Evropský den jazyků a atletický den

Každoroční soutěž k Evropskému dni jazyků se pro naši školu stala již tradicí. Na 26. září jsme opět pozvali žáky ze základních škol a připravili pro ně hravé poznávání jazyků, se kterými se mohou v Evropě setkat.

Celkem se zúčastnilo 60 čtyřčlenných týmů složených ze dvou našich studentů a dvou žáků ZŠ. Tyto skupinky řešily různé úkoly týkající se nejen češtiny, angličtiny a němčiny, ale i jiných více či méně známých jazyků.

Celý článek...
 
Seznamovací kurz a sportovní kurz

Druhý a třetí zářijový týden strávili studenti prvních ročníků (1.A, 1.E) ve Středisku ekologické výchovy Libereckého kraje (Střevlik) v Oldřichově v Hájích. Účelem tohoto pobytu je, aby se noví studenti vzájemně lépe poznali a aby si uvědomili, jak funguje životní prostředí a jaký na něj mají lidé vliv. Vyzkoušeli si také různé aktivity, poznali krásu přírody Jizerských hor.

Sportovně zaměřená třída 1. S měla jiný program. Jejich pobyt se uskutečnil v Jiřetíně pod Jedlovou a hlavní náplní práce byly sportovní aktivity.

Fotografie k akcím najdete na www.facebook.com/eoadc

 
Přespolní běh

Dne 24.9. se v Děčíně na Letné konaly závody v přespolním běhu. Zástupci naší školy, a to dívky i chlapci se umístili na třetích místech.

Gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Fotografie k této akci najdete na www.facebook.com/eoadc

 
Více článků...
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 4 z 5