articles

Úvod 2013/2014
2013/2014
Run Blue - borci z EOA bojují o dětské hřiště

Studenti EOA se zapojili do soutěže pořádané společností Porsche Česká republika s.r.o. Úkolem soutěžících je uběhnout co nejvíce metrů na běžícím pásu umístěném v jednom z pěti showroomů Volkswagen a vyhrát tak pro své město vybudování dětského hřiště.

Díky aktivitě studentů i vyučujících EOA byl děčínský showroom na prvním místě a nyní si s velkým náskokem před dalšími udržuje druhou pozici. Stále však máme velkou naději, že především díky borcům Michalu Doubkovi, Jiřímu Medunovi a Radku Urbanovi a Martinu Drahošovi, kteří chodí běhat pravidelně i ve svém volném čase, náskok prvního Brna stáhneme a posuneme se opět na vítěznou příčku. Soutěž končí 10. května ve 13.00 hodin.

Držíme palce a fandíme všem, kteří do soutěže vložili své srdce a svou sílu.

Liana Cihelková

 
Vítězství v Hornickém poháru ve volejbalu

Dne 23.4.2014 se v Teplicích ve sportovní hale Na Stínadlech odehrálo krajské finále Hornického poháru ve volejbalu dívek kategorie V.

Volejbalistky, Matějková M. 4.E, Sadílková K. 4.E, Jiránková V. 4.E, Zahálková I. 4.A, Matějková L. 3.S, Vondráčková A. 3.E, Jirchářová A. 1.S, ve velmi silné konkurenci osmi týmů z celého Ústeckého kraje vyhrály zlato.

Děkujeme dívkám za ojedinělé a výjimečné vítězství v kraji. Škoda jen, že letos tato nepokračovala postupem do republikového finále. Maturující dívky by si to po čtyřleté reprezentaci EOA jistě zasloužily.

Budeme jim alespoň přát zdárné ukončení studia maturitou a hodně úspěchů v budoucnu.

Mgr. Lenka Grohová

 
Neviditelná výstava

Dne 11. března 2014 se třída 2.B se svou třídní učitelkou sešla v 7:45 před budovou Evropské obchodní akademie. Odtud vyrazili autobusem na Neviditelnou výstavu do Prahy, kde se mohli dozvědět něco více o světě nevidomých.

Celý článek...
 
Celostátní soutěž Ekonomický tým II 2014 a soutěž Finanční gramotnost

Dne 18. března 2014 se v Praze konala celostátní soutěž Ekonomický tým II 2014, kterou pořádala Obchodní akademie Heroldovy sady a které se zúčastnil tříčlenný tým: Alena Procházková, Filip Soukup ze 4. E a Sylvie Tomanová ze 4. A.

Celý článek...
 
Krajské kolo soutěže v grafických předmětech

Dne 18. března 2014 se zúčastnili naši žáci krajské soutěže v grafických předmětech v Mostu.  Soutěže se celkem zúčastnilo 45 žáků z celého kraje.  Naši školu reprezentovali 3 studenti. Žákyně Nikola Hynková z 2.S se umístila na 10. místě, Barbora Kučerová z 2. B na 17. místě a Vojtěch Příhonský z 2.E na místě 28.  Konkurence byla opravdu velká, a proto umístění Nikoly Hynkové považuji za úspěch.

Všem studentům blahopřeji a těším se na další ročník, ve kterém se doufám posuneme opět o několik příček výše.

Renata Němečková

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 2 z 5