articles

Úvod 2013/2014
2013/2014
III. ročník fotbalového turnaje o pohár Josefa Masopusta

14. října 2013 se konal třetí ročník fotbalového turnaje o pohár Josefa Masopusta.

Organizace se již tradičně zhostila Evropská obchodní akademie. Celkem osm týmů středních škol děčínského okresu se utkalo v bojích o postup do krajského finále v Ústí nad Labem. Hrálo se na fotbalovém hřišti Sport Areál SK Děčín. V chladném a mlhavém počasí po slavnostním nástupu, náležitém spravedlivém losování a přesně podle plánu začaly zápasy. Čekalo nás celkem 16 zápasů, tak byl nastaven herní systém. Aby celý turnaj probíhal plynule, měli organizátoři k dispozici ozvučení. Moderování se ujala Mgr. Soňa Štulcová. Velkou výhodou byla i dvě fotbalová hřiště.

Průběh soutěže, náležitá disciplína hráčů, rozhodování zápasů, komentování celého chladného dopoledne – ve všem byly splněny podmínky úspěšného konání  oblíbeného turnaje.

Celý článek...
 
Střední roku

Opět probíhá hlasování pro střední školu roku. Podpořte naší školu na adrese

http://stredniroku.cz

 
Evropský den jazyků na EOA

Dne 26. 9. 2013 se uskutečnil další ročník soutěže u příležitosti Evropského dne jazyků. Akce se zúčastnilo celkem 58 týmů složených ze dvou zástupců základní školy a dvou žáků EOA. Úkolem těchto družstev bylo řešení různých jazykových úkolů na deseti stanovištích. Letos byly výsledky především na prvních pěti pozicích velmi těsné a lišily se často jen půl bodem, případně došlo ke shodě.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 5 z 5