articles

Úvod 2013/2014
2013/2014
Fotbalový turnaj EOA

Poslední akcí tohoto školního roku byl fotbalový turnaj, který se uskutečnil dne 26.6.2014 na fotbalovém hřišti FK Řezuz Děčín. Ke hře nastoupilo celkem devět týmů, z toho osm žákovských a jeden učitelský.  Další dva týmy (dívky 3.E a profesorky) se postaraly o exhibiční utkání. Role rozhodčích se tentokrát ujali Ing. Jiří Petrášek a Ing. Ladislav Kučera. Jednotlivé zápasy probíhaly podle ligových pravidel, hrál tedy každý s každým a sčítaly se body. Viděli jsme řadu napínavých soubojů a krásných gólů.

Celý článek...
 
Basketbalový turnaj

Závěr školního roku patří jako obvykle sportovním akcím. První z nich byl basketbalový turnaj, který proběhl 23. 6. 2014 v ČEZ Aréně Děčín. Tentokrát se organizace ujal projektový tým ze 3.S.

Ještě před vypuknutím jednotlivých zápasů byly vyhlášeny výsledky sbírky "Víčka pro Jeníčka". Nejvíce víček nasbírali studenti 3.E, kteří obdrželi dort, stylově ve tvaru víčka. Dort připravil Karel Liška ze 2.A. Tato třída také celou akci organizovala.

Turnaje se zúčastnilo celkem 6 týmů. O vítězi celého klání se rozhodlo podle bodového hodnocení.

1. místo 2. S

2. místo 3. S

3. místo 4. S

Všem blahopřejeme, ostatním děkujeme za účast a všem fandícím studentům za podporu.

Kompletní fotodokumentaci najdete na www.facebook.com/eoadc 

-lc-

 
Zájezd do Anglie

Na konci každého školního roku mají studenti EOA příležitost vycestovat v rámci výuky cizích jazyků do zahraničí. Tentokrát byla cílem cesty Anglie. Všichni účastníci byli ubytování v anglických rodinách a mohli tak porovnat i běžný život v Anglii a u nás.

Celý článek...
 
Zkouška Master in Typing a Master in Communication

Dne 25. března 2014a 12. června 2014 proběhly na naší škole zkoušky z písemné a elektronické komunikace Master in Typing a Master in Communication.

Zkoušky organizuje Inovace výuky, o. p. s., v souladu s požadavky praxe a za odborné podpory Mezinárodní obchodní komory České republiky a Unie zaměstnavatelských svazů České republiky. Absolventi zkoušky získají osvědčení, které dokládá jejich dovednost. Obsahem zkoušky Master in Typing je 10min. opis textu a obsahem zkoušky Master in Communication je vyhotovení tabulky a odpověď na reálný dopis. Přípustné jsou 2 odchylky v každé písemnosti.

Zkoušek se zúčastnilo 42 žáků ze 2.a 3. ročníků a úspěšnost byla 100procentní. Někteří žáci dokonce konali zkoušky obě, a byli to studenti z 3. S – Cícha, Doubrava, Haluza, Smutný, Brodský.

Úspěšnými žáky byli:Malowanyj, Košnarová, Chovanec, Kolář, Neruda, Čermáková, Brodský,Cícha, Doubrava, Smutný, Haluza, Bulvová, Káchová,Mrázková,Seemannová, Zabelová, Šírová, Mráček,Černá, Havlíková, Hnízdilová, Horáková, Jará, Korejtko, Kubíčková, Michal,Sajdlová, Sejkora, Tran, Urban, Žák, Podráská, Šimková, Vondráčková, Novák, Příhonský, Tóth, Richterová, Richtrová, Koutníková, Průša a Brabencová.

Žáci dokázali, že umí zpracovat zadaný text a údaje do formálně, stylisticky i gramaticky správného útvaru.

Všem úspěšným studentům blahopřeju a věřím, že jim „Certifikát o získaných dovednostech“ přispěje k získání dobrého pracovního místa na trhu práce.

Mgr. Renata Němečková

 
Exkurze do Senátu Parlamentu České republiky

 Dne 30. dubna 2014 měli studenti Evropské obchodní akademie možnost navštívit Senát Parlamentu České republiky. Akce se konala pod záštitou Ing. Jaroslava Sykáčka. Exkurze se zúčastnila třída 3. A.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 1 z 5