articles

Úvod Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
Projekt začíná

Podpisem grantové smlouvy s Národní agenturou pro evropské vzdělávací programy začal projekt Zdokonalování administrativních dovedností žáků Evropské obchodní akademie Děčín, jehož cílem je uskutečnění 14ti-denní stáže našich studentů ve firmách ve Velké Británii v únoru příštího roku. Projekt je realizován v rámci programu Leonardo da Vinci, který je součástí Programu celoživotního učení.

Celý článek...
 
Stručný popis projektu a přihláška

Hlavním cílem projektu je uskutečnění mobility 20 žáků Evropské obchodní akademie Děčín do partnerské organizace ADC College ve Velké Británii. Skupina studentů vybraná ze 3. ročníku EOA poletí v únoru roku 2014 do britského hlavního města Londýna na 14ti-denní stáž, během níž by se měli zlepšit zejména ve svých administrativních a jazykových dovednostech.  Průběh praxe v britských firmách budou monitorovat zástupci ADC College a vyučující EOA Děčín.

Celý článek...
 
Výběr účastníků stáže

Celý projekt začne výběrem účastníků a bude pokračovat v podzimních měsících roku 2013 přípravným kurzem, který bude zakončen na začátku ledna 2014. Jeho úspěšní absolventi pak budou vysláni v únoru roku 2014 na 14ti-denní stáž do firem ve Velké Británii.

Celý článek...
 
O programu Leonardo da Vinci

Program Leonardo da Vinci je v rámci programu celoživotního učení  zaměřen na výukové a vzdělávací potřeby všech osob účastnících se odborného vzdělávání a odborné přípravy na jiné než vysokoškolské úrovni a na instituce a organizace nabízející nebo podporující toto vzdělávání a přípravu.

Celý článek...