articles

Úvod 2012/2013
2012/2013
Exkurze do synagogy

Dne 30.4.2013 naše třída (1.E) navštívila děčínskou synagogu.

Ačkoli jsme se domnívali, že nám látka probraná v hodinách ZSV (základy společenských věd) stačila a že o židovské víře a způsobu života Židů víme „vše“, zjistili jsme hned za masivními, vstupními dveřmi do synagogy, jak moc jsme se mýlili!

Celý článek...
 
Policisté přednášejí na EOA

V průběhu měsíců března a dubna 2013 se proběhla na Evropské obchodní akademii série přednášek v rámci prevence kriminality. Akce byla určena studentům prvních až třetích ročníků školy, kteří tak měli možnost nejen se dozvědět mnoho zajímavých informací, ale také diskutovat na dané téma.

Celý článek...
 
Cesta do Evropského Parlamentu - Štrasburk 21. 3. 2013

Výhra soutěže Euroscola o zájezd do Evropského parlamentu ve Štrasburku pro nás byla opravdu velkým překvapením. Kdo by přece čekal, že ze všech škol v České republice vyberou zrovna tu naší a ještě k tomu naší třídu. Připraveni a celí natěšení na to, co nás čeká a jaké cizince z ostatních členských států EU uvidíme, jsme 20. 3. 2013 ve 21 hodin nastoupili do autobusu. Snad každý cizinec by na první pohled poznal, že v něm cestují Češi, jelikož vypadal div ne jak z minulého století. Po chvíli jsme vyraili od naší školy na úmornou desetihodinovou cestu, která jakoby nikdy nekončila.

Celý článek...
 
Druhé místo pro EOA
Dne 21. 3. 2013 se v Ústí nad Labem konalo krajské kolo olympiády ve francouzském jazyce. Účastníci se sešli na Obchodní akademii v Pařížské ulici. Po krátkém přivítání je čekal poslech s porozuměním, představení sebe, svých koníčků a rodiny. Dále následovala konverzace na náhodně vybrané téma a tolik oblíbený popis obrázku. Samozřejmě i naše škola vyslala zástupce, který jí svým výkonem přidal na prestiži, jelikož se umístil na 2. místě. Byla jím Dominika Poláková z třídy 3. E.
 
Hokejový turnaj

Dne 15. března 2013 se konal již 7. ročník hokejového turnaje EOA. Akci zahájil v 8.30 Ing. Ladislav Kučera, zástupce ředitele. Celkem se do hry zapojilo 10  týmů, které mezi sebou svedly tvrdý boj. Celé klání komentoval Jakub Forró ze 4. S.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>

Strana 2 z 6