articles

Úvod 2012/2013
2012/2013
Seznamovací pobyty prvních ročníků

V průběhu září absolvovali žáci prvních ročníků týdenní seznamovací pobyt s ekologickou nebo sportovní tematikou. 1. A, B a E strávily týden v Ekologickém středisku Libereckého kraje v Oldřichově v Hájích a 1. S prožila týden ve Sportcentru Jiřetín pod Jedlovou.

Žáci strávili spolu zajímavý týden vyplněný různými aktivitami. Měli možnost poznat nejen své spolužáky, ale také sami sebe (-lc-)

Celý článek...
 
Srdíčkový den

V pondělí 17. 9. 2012 se uskutečnil první letošní Srdíčkový den, charitativní sbírka občanského sdružení Život dětem. Studenti 2.A seznamovali veřejnost s účelem sbírky a nabízeli magnetky a plastová srdíčka. Celkem se vybralo 8 900 Kč, které budou použity pro podporu dětí odkázaných na celodenní péči rodičů, konkrétně na zdravotnický materiál a zdravotní pomůcky.

-lc-

 
Ideální banka 21. století

Soutěže s tímto názvem se úspěšně zúčastnili studenti Evropské obchodní akademie v Děčíně Jiří Cír, Pavel Volavka, Martina Alinčová a Michaela Lásková. V rámci hodin základů společenských věd vytvářeli studenti EOA reklamní videa a jedno z nich bylo zasláno do soutěže. Celý tým byl pozván na slavnostní vyhlášení výsledků soutěže dne 17. 9. 2012 do Prahy. V restauraci V Jámě proběhlo zajímavé vyhodnocení projektu za účasti zástupců Air bank. Na závěr byl pro všechny zúčastněné připraven raut.

Pořadateli soutěže pro studenty středních škol byli server www.bankovnipoplatky.com a Air bank.

- lc -

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>

Strana 6 z 6