articles

Úvod 2012/2013
2012/2013
Basketbalisté EOA postupují na kvalifikaci na MČR

Dne 28.11. se uskutečnilo krajské finále středních škol a gymnázií ve věkové kategorii 15-17 let v basketbale chlapců v Litoměřicích. Finále se zúčastnila 3 družstva, která se stala vítězi okresních kol. Této akce se také zúčastnilo družstvo EOA ve složení - Jezbera Viktor, Hammerle Petr, Haluza Vojtěch, Doubrava Ondřej, Inger Jakub, Jetmar Dominik. K prvnímu zápasu nastoupilo družstvo EOA proti prvnímu soupeři, kterým byli chlapci z Gymnasia T.G.M. Litvínov. Tento zápas zvládli na výbornou a zdrcující výhrou 50:2 si tak připsali první body. Ve druhém zápase přišlo na řadu Gymnasium J.J. Litoměřice. Chlapci nepodcenili soupeře a výhrou 43:28 si tak zajistili první místo v Ústeckém kraji a zároveň postup na kvalifikaci o MČR, která se koná 23.ledna 2013 v Teplicích. Zde se utkají vítězové KF  z Karlovarského, Ústeckého kraje a Prahy. Doufejme, že chlapci zvládnou i tyto zápasy a postoupí na MČR. Budeme jim všichni držet palce. 

Celý článek...
 
Okresní finále ve volejbale chlapců

Dne 15. listopadu proběhlo OF ve volejbale chlapců. Naše škola se podílela na organizaci. Přihlásilo se celkem šest týmů SŠ  děčínského okresu. Jedna skupina se odehrála u nás, kterou kromě naší školy, tvořily týmy z VOŠ a SPŠ stavební , strojní (B) a dopravní a Gymnázia Rumburk. Hrál se systém každý s každým a postupovali dva ze skupiny. Našim kluků se to podařilo a hned z prvního místa.

Celý článek...
 
Školní kolo olympiády v českém jazyce

Dne 6. 11. 2012 se uskutečnilo školní kolo Olympiády v českém jazyce. Z 54 zúčastněných studentů se s nástrahami zadání vypořádali nejlépe tito:

Petr Sejkora z 2. E (3. místo),
Tereza Herodesová ze 4. S (2. místo)
a Barbora Kučerová z 1. B. (1. místo).

K předvedeným výkonům blahopřejeme a těšíme se na Vaši reprezentaci v okresním kole.

 
Fotbalový turnaj o pohár Josefa Masopusta

Dne 17. října se na Městském stadionu  FK Junior Děčín konal II. ročník fotbalového turnaje o pohár Josefa Masopusta. Organizačně se na něm podílela Evropská obchodní akademie Děčín, která ve spolupráci s FK Junior zajistila řádný průběh soutěže. Jednalo se o okresní kolo, přihlásil se maximální počet družstev dle propozic turnaje, což bylo osm. Z Rumburku dorazily Střední zdravotní škola, Obchodní akademie a Gymnázium. Děčínské školy reprezentovaly týmy – Střední školy řemesel a služeb Ruská, Střední škola lodní dopravy a technických řemesel Dělnická a Křešice, Střední zahradnická a zemědělská škola Libverda, VOŠ a SPŠ stavební, strojní a dopravní a samozřejmě Evropská obchodní akademie.

Celý článek...
 
Evropský den jazyků

Soutěž ve znalostech a poznávání evropských jazyků se na EOA stala již tradicí.  Ve středu 26. 9. se Evropského dne jazyků na EOA zúčastnilo celkem 70 soutěžních týmů. Většinou byly smíšené (dva žáci ZŠ a dva studenti EOA), jen malou část tvořily týmy složené ze studentů EOA, kterých se přihlásilo více. Pro soutěžící bylo připraveno celkem 11 stanovišť. 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>

Strana 5 z 6