articles

Úvod 2012/2013
2012/2013
Basketbalový turnaj

V. ročník basketbalového turnaje EOA je minulostí.

V pátek 21. června 2013 se konal po páté basketbalový turnaj Evropské obchodní akademie. V ČEZ aréně BK Děčín Maroldova  se studenti  EOA sešli, aby ukázali, kdo se tento rok stane nejlepší basketbalovou třídou a nejlepšími hráči.

Celý článek...
 
Setkání s bývalými učiteli

Jedno červnové odpoledne bývá každoročně vyhrazeno pro setkání s učiteli, kteří působili na naší škole a dnes již užívají zaslouženého odpočinku. Jedenáctého června se bývalí kantoři sešli v zasedací místnosti, aby společně s vedením školy i učiteli zavzpomínali na doby, kdy sami byli součástí pedagogického sboru.

 
Zájezd do Francie

Každý rok mají studenti EOA možnost vyjet do některé ze zemí, jejíž jazyk se ve škole učí. Letos to byla Francie a její hlavní město Paříž. Skupina 40 studentů tak mohla ve dnech 4. - 9. června obdivovat město módy a lásky.

Takto popsala zájezd jedna ze studentek Denisa Richterová:

Celý článek...
 
Zkoušky z PEK

Dne 29. dubna 2013 se konala na naší škole zkouška z písemné a elektronické komunikace Master in Typing a Master in Communication.

Celý článek...
 
Projekt Think Big School

Jak změnit něco v našem okolí? Jak představit projekt veřejnosti či odborné komisi? Jak připravit prezentaci nebo vytvořit jednoduché webové stránky? To jsou některé z otázek, kterými se zabývali studentky a studenti 2.A v projektu Thing Big School ve dnech 27. a 28. května letošního roku. Jedná se o program, který se snaží podpořit tvořivost a podnikavost studentů. V České republice byl spuštěn v roce 2012 společností Telefonica. Partnery projektu jsou Junior Achievement Young Enterprice a Mozilla.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>

Strana 1 z 6