articles

Úvod 2011/2012
2011/2012
Poznávací zájezd do Švýcarska

V rámci výuky cizích jazyků mělo 35 studentek a studentů možnost vyjet na pětidenní poznávací zájezd do Švýcarska.

Zpočátku to vypadalo, že nám z výletu zbydou jen ušmudlané mokré vzpomínky, protože stále jen pršelo a nebe se na nás výhrůžně mračilo jakoby nám chtělo vzít i poslední zbytky naděje, že bude lépe. Štěstí však stálo na naší straně, a když jsme vystoupili z autobusu, déšť se zmírnil nebo ustal úplně.

Celý článek...
 
Nicol Bartošíková vítězkou krajského kola

Krajské kolo olympiády ve francouzském jazyce se konalo v Ústí nad Labem dne
22. 3. 2012

V kat. B 2 (nejvyšší kategorie) krajského kola olympiády ve FJ byly zastoupeny tyto školy:

Gymnázium Teplice, Gymnázium Louny, Gymnázium Jateční Ústí n. L., Gymnázium a SOŠ Dr.Šmejkala Ústí n. L., Gymnázium Litoměřice a Evopská obchodní akademie Děčín

Vítězkou krajského kola se stala Nicol Bartošíková z 3.E, která se zúčastnila národního kola v Praze, dne 27. 4. 2O12, kde v kat. B2 soutěžilo 14 excelentních vítězů krajských soutěží.

Srdečně blahopřejeme!

-lc-

 
Výlet do Jetřichovic

V rámci výuky environmentální výchovy se třídy 2. A a 1. E ve dnech 6. a 7. června zúčastnily výletu do Jetřichovic.

Studenti se společně s průvodcem Národního parku České Švýcarsko vydali na procházku na Jetřichovické vyhlídky. Odtud pozorovali zejména zajímavou krajinu, 2.A se dokonce setkala s kamzíkem.Celou akci zajistila Mgr. Kmínková.

Celý článek...
 
Schůzka rodičů žáků budoucích 1. ročníků

Tato schůzka proběhla v úterý 5. června v odpoledních hodinách. Rodiče žáků, kteří v září nastoupí do prvních ročníků se zde dozvěděli základní informace o studiu a organizaci školního roku, které jim podali Ing. Jiří Petrášek a Mgr. Helena Syslová. Seznámili se s budoucími třídními učiteli a obdrželi informace k seznamovacímu kurzu.

Následně měli rodiče možnost diskutovat s přítomnými učiteli. 

Celý článek...
 
Setkání s důchodci - bývalými učiteli EOA

V pondělí 4. června se v budově EOA uskutečnilo každoroční setkání s bývalými učiteli EOA - důchodci. Ředitel školy informoval kantory na odpočinku o novinkách ve škole. Při kávě a dortíku se živě diskutovalo o všem možném.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 2 z 8