articles

Úvod 2011/2012
2011/2012
Krajské finále ve florbalu dívek

Dne 25. ledna 2012 se v Teplicích konalo krajské finále ve florbalu dívek. Naše škola zde měla vynikající zastoupení, družstvo ve složení těchto dívek: Meidlová, Ábelová, Krauskopfová, Bisová, Bílková, Krnáčová, Jiránková, Šumová.

Celý článek...
 
Olympiáda v RJL

Školní kolo olympiády v ruském jazyce se uskutečnilo 26. ledna 2012. Všichni zúčastnění studenti byli velmi dobře připraveni, a tak bylo velmi těžké vybrat vítěze a stanovit pořadí úspěšnosti.

Celý článek...
 
Na výstavě Carský dvůr pod žezlem Romanovců

Výjimečnou výstavu mohli 11. ledna tohoto roku navštívit studenti 1. A, 2. A, 3. A a 4. B, kteří studují ruský jazyk. Výstavu v České republice zahájil 8. prosince v Císařské konírně v Praze ruský prezident Dmitrij Medvěděv a pro veřejnost byla oficiálně otevřena 12. prosince 2011.  

Naši studenti tak viděli korunovační klenoty, nádoby na medovinu, carská roucha, ikony aj. Výstava byla velmi zajímavá, mnohé exponáty se běžně nevystavují, protože jsou pouze z depozitářů a nelze je tedy vidět ani v zemích RF.

Na programu bylo dále sledování výměny stráží, Svatovítský chrám, procházka z Pražského hradu Královskou cestou - Nerudova ul., chrám sv. Mikuláše, Malá Strana, Karlův most, Malostranské náměstí, Prašná brána, Obecní dům - až na Václavské náměstí.

Celý článek...
 
EOA pomáhá dětem

Návštěvou Dětského domova v Litoměřicích dne 19. prosince 2011 jsme navázali na spolupráci, která začala v červnu 2011 v rámci projektu Komunitní škola. 

Celý článek...
 
Zábavné dopoledne pro mladší i pokročilé

Staré řecké báje a pověsti, Staré pověsti české a Erbenovy balady kralovaly 12. prosince na Evropské obchodní akademii.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 6 z 8