articles

Úvod 2011/2012
2011/2012
"Lidská práva kolem nás - Menschenrechte vor der Haustür"

To je název projektu, který se zabývá lidskými právy z různých hledisek. První setkání českých a německých studentů proběhlo ve dnech 23.- 25. dubna  2012 v německém městečku Liebethal. Účastnilo se ho 18 českých studentů z Evropské obchodní akademie a 10 německých studentů z Berufsschule für Soziales (Odborná škola pro sociální záležitosti).

Celý článek...
 
Slunečný den v Drážďanech

Díky skvělé práci projektového týmu 3.E strávilo 40 studentů a 2 vyučující naší školy nádherný den v Drážďanech. Ráno 16. 3. tedy celá skupina odcestovala vlakem do místa určení.

Celý článek...
 
Úspěch volejbalistek

Naše nová krásná tělocvična se 12. března stala dějištěm okresního kola středoškolského turnaje ve volejbale dívek. EOA se také podílela na organizaci celé této akce. Celkem se zúčastnilo pět týmů, kromě EOA se ještě přihlásily Gymnázium Děčín, Gymnázium Rumburk, SPŠS a D Děčín, SOŠ a SOU řemesel a služeb. Zvolili jsme systém, že hrál každý s každým, což bylo celkem 10 zápasů. Šlo o hodně, protože první tým postupoval do krajského kola do Loun.

Celý článek...
 
Školní soutěž v Písemné a elektronické komunikaci

Zpráva ze školní soutěže z písemné a elektronické komunikace

V měsíci únoru a březnu se na naší škole jako každý rok konala soutěž prvních a druhých ročníků
v rychlostním opise psaní všemi deseti.

Celý článek...
 
Lyžařský kurz

Ve dnech 25.2 – 2.3 2012 se konal pro 45 studentů z druhých a třetích ročníků lyžařský výchovně výcvikový zájezd ve Skiareálu  Pec pod Sněžkou. Ubytování bylo zajištěno v hotelu Hnědý vrch nedaleko sjezdovek, kde probíhal výcvik na lyžích a snowboardu.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 4 z 8