articles

Úvod 2011/2012
2011/2012
Maturity

Ve dvou týdnech od 21. května probíhaly i na naší škole ústní maturitní zkoušky. Všichni žáci se svědomitě připravovali a předvedli své znalosti i dovednosti. Těm, kteří si půjdou slavnostně převzít své maturitní vysvědčení na zámek, blahopřeji. Ostatním, kterým se něco nepovedlo, přeji, aby i oni úspěšně složili maturitu a dovršili tak středoškolské vzdělání.

Celý článek...
 
Naše holky třetí v kraji

31. května  v Ústí na Labem – KRAJSKÉ FINÁLE V PLÁŽOVÉM VOLEJBALU

Skvělý sportovní úspěch zaznamenaly „holky z obchodky“ v krajském finále v plážovém volejbale.

Celý článek...
 
Zkouška z psaní na klávesnici

Ve školním roce 2011/2012 nepořádal Národní ústav odborného vzdělávání z legislativních důvodů Státní zkoušky z psaní na klávesnici. Rozhodli jsme se tedy využít nabídky vzdělávací společnosti Hyl, s.r.o. a vykonat 27. dubna 2012 Zkoušku z psaní na klávesnici a OBK pod jejich záštitou.

Celý článek...
 
Studenti EOA v synagoze

Dne 27. dubna jsme navštívili Synagogu v Děčíně. Provázela nás Mirka Vyskočilová, která se provdala do židovské rodiny. Součástí prohlídky bylo vyprávění o judaismu – jednom z nejstarších světových náboženství. Dozvěděli jsme se o životě židovských komunit na našem území, židovských svátcích, historii a kultuře. Paní průvodkyně nám velmi poutavě přednášela  o zvycích, tradicích židovské kultury, symbolice, jejím dodržování a vysvětlila, co vše znamená.

Po přednášce došlo na diskusi  a prohlídku celé synagogy.

Exkurze byla poučná a zajímavá. Jako doplněk učiva společenských věd velmi přínosné. Podobné exkurze by mohly být častěji

studenti 3.E

 
Exkurze v rádiu Svobodná Evropa

Ve čtvrtek 26. 4. 2012 naše třída 3. E společně s profesorkou Mgr. Písaříkovou a profesorem Mgr.Tomkou navštívila rádio Svobodná Evropa.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 3 z 8