articles

Úvod 2011/2012
2011/2012
Školní výlety

Závěr každého školního roku patří také školním výletům. Třídy 2.A a 1.S se sešly v
S-centru na bowlingu. Třída 1.A se vydala do děčínské ZOO. Počasí bylo příjemné a všichni si výlety užili.                                                                                    - lc -

Celý článek...
 
"Lidská práva kolem nás"

Závěrečným třídenním seminářem za účasti českých i německých studentů skončil projekt „Lidská práva kolem nás“. Také tentokrát byl tematicky zaměřen na dobu nacistické okupace a na dobu po nástupu KSČ (1948 – 1989) v České republice. Studenti předvedli prezentace, které si pro ostatní připravili.

Celý článek...
 
Basketbalový turnaj EOA

Super akce proběhla 21. června.  Jednalo se o čtvrtý ročník basketbalového turnaje EOA. Tento ročník se opravdu mimořádně povedl, díky studentům a zároveň projektovému týmu 3.S – Jakub Forró, Pavel Franz, Jan Kout a Lukáš Kučera. Tito chlapci připravili tak úžasný program pro všechny studenty, že se o tom bude dlouho mluvit a rozhodně bude na co vzpomínat. Hráči i hráčky naší školy podávali výborné a bojovné sportovní výkony, diváci fandili a skandovali. Celou akci moderátorsky zaštiťoval Jakub Forró a zhostil se toho úžasně.  Poděkování patří i ČEZ Aréně Maroldova a BK Děčín, kteří nám vyšli ve všem vstříc.

Výsledky:

CHLAPCI                                                          DÍVKY

1.   místo – 3.S                                                     1. místo – 3.S

2.   místo – 1.S                                                     2. místo – 2.E

3.   místo -  4.A – B                                              3. místo –UČIT.

 

Nejlepší hráči a hráčky

Mgr. Soňa Štulcová a Ruda Culek za učitele

Iva Meidlová – 3.S

Jan Kout – 3.S

 - sš -


 

 
Volejbalový turnaj

19. června se konal již 7. ročník volejbalového turnaje EOA. Studenti 3.ročníku SMM v rámci výuky projektového řízení připravili pro školu oblíbenou sportovní akci, do které se studenti rádi zapojují společně se svými učiteli.

Na hřišti Vrchlického proběhlo  příjemné dopoledne. Viděli jsme skvělé sportovní výkony, ale občas nastaly i vypjaté situace. Družstva byla smíšená a výkony proti předcházejícím letům o poznání lepší a vyrovnanější.

 

Výsledky:

1.   místo  3.S + 2.E

2.   místo  4.S

3.   místo  2.A

- sš -

 
Workshop o lidských právech

Další z workshopů k projektu "Lidská práva kolem nás" se uskutečnil na EOA dne 18. června za účasti lektorky Terezy Vávrové ze společnosti Antikomplex. Cílem tohoto setkání byla diskuse o lidských právech a jejich dodržování v průběhu 20. století a příprava na závěrečný třídenní česko-německý seminář. Pro tento seminář si studenti rozdělení do tří skupin mají připravit prezentace o jednotlivých obdobích "komunistické éry".

-lc-

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 1 z 8