articles

Úvod 2010/2011
Vídeň 2011

Tři dny plné zážitků a objevování krásných zákoutí strávili studenti EOA na Moravě, ve Vídni a v údolí Wachau.

Celý článek...
 
Volejbalový turnaj

Dne 14. června 2011 proběhl na hřišti školy Dr. Miroslava Tyrše v Děčíně volejbalový turnaj EOA. Tento projekt uskutečnil projektový tým ze 3.S.

Celý článek...
 
Studenti zvířecím sirotkům

Projektové týmy třetích ročníků Evropské obchodní akademie v Děčíně každoročně realizují různé projekty. Studentky třídy 3. A  sestavily projektový tým s názvem NIKE a vytvořily projekt Studenti zvířecím sirotkům. Jeho úkolem bylo podpořit činnost děčínského útulku pro opuštěná zvířata.

Celý článek...
 
Projektový tým Zelená Karkulka adoptoval psouna prériového

V rámci výuky předmětu Projektové řízení připravují jednotlivé týmy svůj projekt. Ten pak ve třetím ročníku realizují a u maturit obhajují. Tým studentů ze 3. A ve složení Klára Košnářová, Tomáš Mlateček, Patrik Nečas, Jakub Kohout a Kamila Halamková pod vedením paní profesorky Ing. Moniky Kubíčkové uspořádali Den v ZOO pro děti z Mateřské školy Májová v Boleticích.

Celý článek...
 
Den s integrovaným záchranným systémem

Skupina studentek EOA připravila pro žáky a žákyně ZŠ Na Stráni dopoledne s interovaným záchranným systémem. Poslední květnový den se tak na Smetanově nábřeží sešla necelá stovka dětí, které se mohly seznámit s prací hasičů, záchranářů a policistů.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 2 z 8