articles

Úvod 2010/2011
Okresní finále dívek ve volejbale

Dne 18. listopadu 2010 se uskutečnil volejbalový turnaj dívek. Letos jsme se soutěže zúčastnily v trochu  jiném složení. Nejlepší hráčky chyběly. Proto jsme nastoupily na turnaj s velkým očekáváním, jestli uspějeme. Nakonec jsme po velkém boji obhájily 2. místo z loňského roku.

 Děvčata, gratuluji a těším se na další ročník. 

Mgr. Renata Němečková

 
Volejbalové klání našich nejlepších bylo úspěšné

Ve čtvrtek 11. listopadu proběhlo okresní finále ve volejbale chlapců na VOŠ a SPŠ stavební Děčín, která celou akci organizovala. Při sestavování týmu Evropské obchodní akademie jsem měla docela problém vybrat ty správné chlapce, abychom si neudělali ostudu.

Celý článek...
 
Atletický pohár

Ve čtvrtek 23. 9. proběhlo na atletickém stadionu v Děčíně okresní kolo Středoškolského atletického poháru Corny. Evropskou obchodní akademii reprezentovali dívky i chlapci a obě družstva dosáhla velmi dobrých výsledků. V kategorii chlapců dosáhl celkového vítězství a zajistil si tak postup do krajského finále tým EOA díky výborným výkonům Tomáše Škody, Lukáše Cempírka a suverénnímu vítězství štafety ve složení Škoda, Mitro, Horčička a Kohout.

Celý článek...
 
Evropský den jazyků

Kvízy, jazykové hry ve čtyřech světových jazycích a češtině, práce s interaktivní tabulí, divadlo a mnoho dalšího bylo součástí jazykové soutěže u příležitosti Evropského dne jazyků na Evropské obchodní akademii v Děčíně dne 24. září.

Celý článek...
 
Atletický den

V pátek 24. září změřili své síly studenti a studentky EOA v atletice. Soutěžilo se v trojboji, štafetovém běhu a jednotlivých disciplínách (skok daleký, sprint, vytrvalostní běh). Všichni podali pěkné výkony, děkujeme.

Celý článek...
 
Více článků...
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 7 z 8