articles

Úvod 2010/2011
Štěkání na Ježíška

Žáci třídy 1. A strávili poslední školní den roku 2010 netradičně.

Celý článek...
 
Vánoční atmosféra v Drážďanech

V prosinci je už určitou tradicí naší školy předvánoční návštěva Drážďan. Tentokrát nás uvítalo velmi mrazivé ráno a všichni jsme byli rádi, že se můžeme ohřát v Dopravním muzeu, kde náš program začínal.

Celý článek...
 
Okresní finále ve florbalu dívek

Tento turnaj se konal dne 17.12.2010 v tělocvičně SČE. Naše dívky potvrdily roli favoritek, letošní ročník vyhrály a postupují na kraj.

Celý článek...
 
Florbalový turnaj

Super to začalo, smutně to skončilo

Ve čtvrtek 16. prosince se uskutečnilo okresní finále středních škol ve florbalu. Protože se přihlásilo devět škol, byl turnaj rozdělen do dvou tělocvičen. Systém skupin byl tedy nutný a také spravedlivý. Ve skupině si tak zahrál každý s každým a mezi nejlepší čtyři postupovaly dva týmy ze skupiny.

Celý článek...
 
Kurz první pomoci

Během října a listopadu se žáci druhých ročníků zůčastnili kurzu první pomoci. Kurzy probíhaly v rámci třídnických hodin a žáci se ve dvouhodinovém bloku seznámili se základy první pomoci - resuscitace, popáleniny, zlomeniny, obvazová technika. Lektorem kurzu byl pan Havlík z ČČK Děčín se svými asistenty, kteří dokonalým namaskováním figurantů dodali kurzu na autentičnosti.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 6 z 8