articles

Úvod 2010/2011
Den masek

První březen se 2011 se stal prvním Mezinárodním dnem komunitních škol. Studenti EOA ho oslavili společně se žáky ZŠ Dr. Miroslava Tyrše. Tento školní den probíhal pro všechny studenty a učitele EOA i pro žáky ZŠ zcela netradičně. Na EOA to byl Den masek, na ZŠ měli žáci prvního stupně karneval, pro žáky druhého stupně byly připraveny tvůrčí dílny.

Celý článek...
 
Olympiáda v ruském a francouzském jazyce

Ve čtvrtek 27.1.2011 proběhlo školní kolo olympiády v ruském a francouzském jazyce. Soutěže se zúčastnilo 12 žákyň a 1 žák (RJL -10, FJL - 3). Soutěž měla dvě části - poslech s porozuměním a odpověďmi na zadané otázky a ústní část - konverzace s vyučujícím na vylosované téma.

Celý článek...
 
Krajské kolo ve florbalu dívek

Dne 26.1.2011 se v Teplicích uskutečnilo krajské kolo ve florbalu dívek.

Náš tým ve složení Karolína Bisová (2.S), Aneta Bartáková, Barbora Kalová (obě 1.S), Klenovičová Liliana (1.A), Matějková Michaela, Jiránková Veronika, Krnáčová Karolína (všechny 1.E) vybojoval pěkné 3. místo.

Celý článek...
 
Lyžařský kurz 2. - 8. ledna 2011

Jsme zpátky a letošní lyžařský kurz je již minulostí.

 Jaké že to bylo a co se vše přihodilo?

            V neděli 2. ledna přesně ve 12:00hod, vyrazilo 44 natěšených studentů spolu s pedagogickým dozorem, který už tolik natěšený nebyl, na cestu. Cíl: Pec pod Sněžkou.

Celý článek...
 
Olympiáda v německém jazyce

V úterý 11. 1. 2011 proběhlo školní kolo olympiády v německém jazyce. Součástí této soutěže byl poslech s porozuměním a ústní část, ve které studenti mluvili bez přípravy na vylosované téma. Vítězem školního kola se stal Martin Habart ze 3. S, který postupuje do okresního kola. Na druhém místě se umístila Barbora Mottlová a třetí místo obsadila Veronika Balatová, obě ze 3. B. Všem srdečně blahopřejeme.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 5 z 8