articles

Úvod 2010/2011
Akademie 2011 - Cesta kolem světa

Když se u nás na škole, řekne slovo akademie, spousta studentů a pár učitelů to vidí jako zbytečnou věc, trapárnu a ztrátu času. Neřekla bych, že toto jsou ty vhodná slova, jak akademii označit. Je přece dobrý, když MY studenti můžeme ukázat svojí jinou stránku, než jenom to, jak se učíme a jak se chováme ve škole. Podle mě je to hezké zpříjemnění školního roku, kdy se zajímáme a staráme taky o něco jiného než pořád dokola řešit nějaké písemky, zkoušení a podobné věci.

Celý článek...
 
Zábavný den pro nejmenší

Dne 20. května 2011 se uskutečnil zábavný den pro nejmenší. Tato akce byla určena dětem z MŠ Bynov a podílel se na ní projektový tým Veroma3 ze 3.B. Soutěží se zúčastnilo 26 dětí. Za přítomnosti paní učitelek byli vyhlášeni vítězové.

Celý článek...
 
Turnaj v malé kopané

IV. ročník turnaje v malé kopané o putovní pohár primátora statutárního města Děčín Františka Pelanta se uskutečnil dne 12. května 2011 na Městském stadionu Děčín.

Celý článek...
 
EOA na královské svatbě

Ve dnech od 28. 4. – 3. 5. 2011 se konal zájezd do Anglie, kterého se účastnilo 43 studentů EOA Děčín. Od budovy školy se odjíždělo v deset hodin ráno a čekala nás dvacetihodinová cesta.

Celý článek...
 
JMC 2011: „ EOA opět BĚHÁ maratón“

Letošní závody v již tradičním běžeckém maratónu se uskutečnily na Lidickém náměstí v Ústí nad Labem.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 3 z 8