articles

Úvod 2010/2011
Piknik na Mariánské louce

V rámci projektu Komutní škola se v úterý 28. června 2011 v 16 hodin konal piknik na Mariánské louce. Byl to minifestival, jehož hlavním úkolem bylo dát dohromady studenty, jejich rodiče a učitele školy. Občerstvení pro tuto akci zajišťovala SOŠ řemesel a služeb Ruská.

Celý článek...
 
Státní zkoušky z kancelářského psaní na klávesnici

Dne 6. května 2011 se konaly na naší škole Státní zkoušky z kancelářského psaní na klávesnici. Jsem velmi potěšena, že každým rokem se hlásí více uchazečů. Letos tomu nebylo jinak, zájem byl dokonce 2násobný.

Celý článek...
 
Fotbal na EOA

Závěr školního roku opět patřil fotbalu. Dne 28. června 2011 se na Městském stadionu uskutečnil již sedmý ročník fotbalového turnaje Evropské obchodní akademie Děčín, tentokrát v režii projektového týmu 3. S.

Celý článek...
 
Poseidonem do Bad Schandau

V pondělí 27. 6. se před osmou hodinou sešlo 150 studentů EOA, aby se vydali na svůj školní výlet. Ranní mlha se pomalu zvedala a my jsme vyjeli výletní lodí Poseidon z Děčína do Bad Schandau – tedy alespoň jsme si to mysleli. A plánovali, co všechno tam podnikneme. První překvapení nastalo, když loď vyplula opačným směrem.

Celý článek...
 
Basketbalový turnaj

Basketbalový turnaj

Dne 23. června se konal basketbalový turnaj, který jako svůj projekt realizoval tým 3.S ve složení Veronika Ábelová, Martin Moravec a Lukáš Ježek. Pro nejlepší družstva i jednotlivce byly připraveny hodnotné ceny.

Zde jsou výsledky:

V kategorii dívek obsadil první místo tým profesorek EOA, stříbrnou příčku obsadily dívky z 1. E a bronz si odnesly dívky ze 3.E.

V kategorii chlapců zvítězil tým 2. S, druhé místo vybojovali chlapci ze 3. S a třetí místo získali chlapci ze 3. B.

Ceny za nejlepší hráče si odnesly za dívky Veronika Jiránková z 1. E, za chlapce Jan Kout z 2. S, za profesorky Mgr. Lenka Grohová a za profesory Mgr. Petr Štácha.

Všem děkujeme za účast, vítězům blahopřejeme a těšíme se na další ročník.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další > Konec >>

Strana 1 z 8