articles

Úvod 2010/2011 Florbalový turnaj
Florbalový turnaj

Super to začalo, smutně to skončilo

Ve čtvrtek 16. prosince se uskutečnilo okresní finále středních škol ve florbalu. Protože se přihlásilo devět škol, byl turnaj rozdělen do dvou tělocvičen. Systém skupin byl tedy nutný a také spravedlivý. Ve skupině si tak zahrál každý s každým a mezi nejlepší čtyři postupovaly dva týmy ze skupiny.

 

Naši kluci začali velmi pěkně, hráli bojovně i takticky. Štěstí jim také přálo, takže postoupili jako vítězové do závěrečných bojů o medajle. Důležitý zápas se Střední odbornou školou a SOU řemesel a služeb Ruská pak "projeli". Jinak se to snad ani říct nedá. Možná byli lepší, ale štěstí si asi vybrali už předtím, psychicky byli rozložení a bohužel prohráli i zápas o bronz. Celkově se tedy tým EOA umístil na 4. místě. V základním týmu hráli: Marek Štulc, David Matza, Viktor Čižmar, Martin Habart, Radim Macháček, Daniel Došlý, Břetislav Logaj, Miroslav Šíma, Otto Bezchleba, náhradníci: Petr Kácha, Jakub Koberec, Jan Kment, Jan Dvořák, Dominik Čapek, Pavel Franz.

Tentokrát to pro nás nedopadlo dobře, ale věřme, že se naši chlapci vzchopí a příště zas ukáží, že patří k nejlepším. Držíme jim palce.

 - lc -