articles

Úvod 2009/2010 Fotbalový turnaj
Fotbalový turnaj

Již tradičně poslední sportovní událostí školního roku je fotbalový turnaj, který se letos uskutečnil 28. června. Na hřišti Řezuz Děčín se shromáždili studenti i profesoři, aby ukázali, že jim sportovní duch a chuť poměřit své síly rozhodně nechybí. A bylo se opravdu na co dívat, řada zápasů byla napínavá do poslední vteřiny a několikrát rozhodly o výsledku utkání až penalty. Nechyběla ani správná fotbalová atmosféra, nádherné góly, dokonce ani zvuk vuvuzel.

V kategorii chlapců zvítězili studenti 4. S, na druhém místě po napínavém souboji skončila 2. S a třetí místo patří týmu 1. S. Krásné čtvrté místo obsadili profesoři.

V kategorii dívek vybojovala prvenství 3. E, druhou příčku obsadila 1. S a bronz získal tým profesorek. Byli vyhlášení také nejlepší sportovci, kteří byli stejně jako úspěšné týmy odměněni věcnou cenou. Nejlepším hráčem turnaje se stal Lukáš Cempírek ze 3. S, nejlepší hráčkou Michaela Krutišová ze 3. E. Cenu za nejlepšího brankáře převzal pan profesor Luděk Beran, za nejlepší brankářku Michaela Lieblová z 1. E. Nejlepším profesorem byl Petr Štácha a nejlepší profesorkou Lenka Grohová. Srdečně blahopřejeme.

Děkujeme všem, kteří se fotbalového klání zúčastnili a předvedli úžasné výkony, rozhodčím, kteří poctivě pískali, i divákům, kteří podporovali „své“ týmy. Poděkování patří také všem, kteří stáli v „zákulisí“ celého turnaje, tedy profesorkám Štulcové, Šohajové a Vrbové a celému realizačnímu týmu, který tuto akci v rámci projektu zorganizoval.

Za rok tedy opět na shledanou a …   KRÁSNÉ PRÁZDNINY.

Mgr. Liana Cihelková