articles

Úvod 2009/2010 Basketbalový turnaj
Basketbalový turnaj

Dne 23. června 2010 proběhl ve sportovní hale ČEZ Sportcentrum basketbalový turnaj EOA. Na tento turnaj se přihlásilo celkem 14 družstev. Z toho 7 týmů chlapeckých, 5 dívčích a 2 týmy profesorů.

Celkem proběhlo 26 zápasů pod dohledem zkušených rozhodčích. Turnaj byl zahájen úvodním projevem a vystoupením roztleskávaček. Na turnaji jsme viděli velmi pěkné zápasy. Vítězem turnaje mezi chlapci se stal tým 4.Sa. Na druhém místě skončil tým 4.Sb. A bronzovou příčku obsadil tým 1.S. Mezi děvčaty zvítězil tým 3.E, druhé místo patří třídě 1.S a na třetím místě skončil tým 3.S. Nejlepším hráčem turnaje byl zaslouženě zvolen Jan Kout z 1.S. A nejlepší hráčkou se stala jeho spolužačka Iva Meidlová.

Slavnostní ukončení turnaje proběhlo v 13:50. První tři družstva byla oceněna poháry, diplomy a věcnými cenami. Nejlepší hráči turnaje obdrželi také  věcné ceny.

Věříme, že se Vám turnaj líbil a všem účastníkům děkujeme za jejich sportovní výkony. Zvláštní poděkování patří paním profesorkám Ing. Zuzaně Vrbové, Mgr. Soně Štulcové a Mgr. Barboře Janovcové a všem pomocníkům.