articles

Úvod 2009/2010 Okresní kolo ve florbalu chlapců
Okresní kolo ve florbalu chlapců

Naše škola se v letošním roce opět objevila v této soutěži. Podílela se nejen na organizaci okresního kola v rámci AŠSK, ale také se aktivně zapojila do velkého boje o první tři místa.

 

Florbalový turnaj byl zahájen dne 8. 4. 2010 v Děčíně - v prostorách tělocvičny na „Východním nádraží“.  V jeho první etapě náš florbalový tým EOA uspěl a postoupil do dalších semifinálových a finálových zápasů. Přemístili jsme se tedy do tělocvičny v Křešicích, kde turnaj pokračoval. Zde byly daleko vhodnější podmínky pro soutěž, oproti jeho první etapě, jak pro diváky, tak všechny zúčastněné.

Pro nás to bylo ale náročné. Stěžejní přesun i následná hra v jiných podmínkách. Byla zapotřebí větší adaptace na prostředí i souhra týmu. V tvrdém boji jsme se utkali se soupeřem zastupujícím  SPŠSD DC, ale bohužel na výhru nám to nestačilo.  Přesto jsme právem obhájili svojí pozici získanou v loňském roce  – krásné  „3.  místo“.

Všem členům týmu blahopřejeme a přejeme do budoucna stále lepší a lepší umístění a vysněný postup na kraj.

O výborné umístění v soutěži se svojí hrou zasloužili: Břetislav Logaj z 2.B, Habart Martin z 2.S, Viktor Čižmar z 2.S, Dan Došlý, jako brankář týmu z 2. S, kapitán týmu David Matza z 3. S, Martin Ledvina z 3. S, Marek Štulc z 3. S, Dan Svoboda z 3. E a Radim Macháček z 1. S.

Všem tímto za jejich aktivitu děkuji
Mgr. Janovcová Barbora