articles

Úvod 2012/2013 Okresní finále ve volejbale chlapců
Okresní finále ve volejbale chlapců

Dne 15. listopadu proběhlo OF ve volejbale chlapců. Naše škola se podílela na organizaci. Přihlásilo se celkem šest týmů SŠ  děčínského okresu. Jedna skupina se odehrála u nás, kterou kromě naší školy, tvořily týmy z VOŠ a SPŠ stavební , strojní (B) a dopravní a Gymnázia Rumburk. Hrál se systém každý s každým a postupovali dva ze skupiny. Našim kluků se to podařilo a hned z prvního místa.

Chlapci podávali vyrovnané výkony a vzhledem k tomu, že se volejbalu nikdo více nevěnuje, snad jen na hodinách tělesné výchovy, nebo si jen tak někde zahraje, dalo se na to dívat.

Po odehrání v základní skupině jsme se přemístili na „stavárnu“. Zde, pokud jsme chtěli být ve finále, museli jsme porazit VOŠ a SPŠ stavební, strojní a dopravní (A). Opět velmi vyrovnaný zápas, úžasné volejbalové zákroky, především Jana Kouta ze 4.S, nakonec však nestačili a domácímu týmu „kluci“ podlehli. Čekal nás tak ještě jeden zápas o třetí místo s Rumburkem. V tomto zápase to chlapců vyšlo a třetí místo je NAŠE.

1.       Místo Gymnázium Děčín

2.       VOŠ a SPŠ stavební, strojní a dopravní Děčín - A

3.       EOA Děčín

4.       Gymnázium Rumburk

5.       VOŠ a SPŠ stavební, strojní a dopravní Děčín – B

6.       SZŠ a Obchodní akademie Rumburk

Poděkování všem, kteří se na úspěchu podíleli!

Byli to: Jan Kout, Lukáš Kučera, Adam Novák, Pavel Franz, Miroslav Šíma, Jaroslav Volek – všichni ze 4.S, Tomáš Zelinka a Vít Mráz – 4.A, Petr Hammerle – 1.S, Jiří Cícha a Jan Chovanec – 2.S, Petr Kácha a Jakub Koberec – 3.S.

Velké díky i Bc. Martinu Drahošovi – vedoucímu a trenérovi v jedné osobě, dále také rozhodčí – Veronice Jiránkové z 3.E a organizačnímu týmu – Anetě Bartákové a Báře Kalové ze 3.S