articles

Úvod 2011/2012 Okresní finále ve volejbale
Okresní finále ve volejbale

Dne 30. 11. 2011 se konalo okresní finále ve volejbale, kterého se zúčastnilo 6 středních škol, včetně naší EOA.

Turnaj byl rozdělen do dvou skupin. Skupina A (EOA Děčín, Gymnázium Děčín, SZDŠ a OA Rumburk) hrála základní část v naší tělocvičně a skupina B (VOŠ a SPŠ stavební Děčín, Gymnázium Rumburk, SŠ řemesel a služeb a SOU Ruská) soutěžila v tělocvičně VOŠ a SPŠ stavební.Z každé skupiny postupovaly první dva týmy.

Naši hoši po prohraném zápase s Gymnáziem DC vyhráli nad SZDŠ a OA RBK a zajistili si tak postup do semifinále. Prvním postupujícím v této skupině bylo Gymnázium DC, které vyhrálo oba zápasy v základní části. Ve skupině B postoupily SPŠ stavební DC a Gymnázium RBK.

V semifinále se vždy utkal první tým z jedné skupiny s druhým týmem z druhé skupiny. Zde  EOA odehrála zápas se SPŠ stavební DC, ale bohužel chlapci prohráli. Bojovali tak o třetí místo s Gymnáziem Rumburk. Tento zápas byl velmi napínavý, zejména první set, který skončil těsným vítězstvím pro naše kluky, druhý set už Rumburk přehráli a mohli jsme se radovat z bronzové příčky.

Celkové umístění:

1.  místo – Gymnázium Děčín

2.  místo – SPŠS Děčín

3.  místo – EOA Děčín(naši borci –R.Marek,P.Gall, V. Čižmar,J.Vančura,J.Kout,P.Franz,M.Šíma,A.Novák,T. Zelinka a V. Mráz)

4.  místo – Gymnázium Rumburk

Naši chlapci odehráli velmi pěkná volejbalová utkání a zaslouží si gratulaci.