articles

Úvod 2016/2017
2016/2017
Informace pro 1.A a 1.E
Dobrý den novopečeným studentům EOA!
Přinášíme důležité informace k seznamovacímu pobytu 1.A a 1.E.. V ubytovacím zařízení STŘEVLIK nebudou k dispozici osušky a ručníky, vezměte si s sebou své vlastní  .
Dále je možné zařídit např bezlepkovou dietu. Máte-li vážný důvod k úpravě jídelníčku, informujte nás prosím co nejrychleji na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
 
Školní výlety

29. června 2017 se uskutečnily školní výlety. Vzhledem k velmi nepříznivému počasí se některé z nich musely na poslední chvíli měnit. 1.E a 4.S tak nakonec hrály bowling v S-Centru.

Celý článek...
 
Tradiční fotbalový turnaj EOA.

Na konci každého školního roku se koná fotbalový turnaj EOA. Ani ten letošní nebyl výjimkou, a tak se 28.6. na hřišti ŘEZUZ sešli všichni fotbaloví nadšenci z řad studentů, absolventů i učitelů. 

Celý článek...
 
Státní zkoušky z kancelářského psaní na klávesnici – základní

Dne 29. května u nás proběhly státní zkoušky za přítomnosti zkušební komisařky z Mostu. Zkouškám, jako vždy, předcházela zvýšená nervozita a horečná příprava v posledních dnech. Po večerech a víkendech jsme se setkávali na internetu, a jak je vidět, marná snaha to rozhodně nebyla, protože se můžeme pochlubit 80% úspěšností.

Celý článek...
 
Zkouška Enter z moderní korespondence

Dne 11. května 2017 konalo 40 žáků 3. ročníků zkoušku ENTER z moderní korespondence. Všem žákům se nepodařilo uspět, ale můžeme se pochlubit 90procentní úspěšností.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další > Konec >>

Strana 1 z 7